Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronaviruset

Kokstad Medisinske senter K- MED

KOKSTAD MEDISINSKE SENTER ligger på Kokstad utenfor Bergen, med kort avstand fra bussholdeplass, gode parkeringsmuligheter, samt inngang på gateplan. 

Legesenteret har 5 fastleger, 1 LIS1 lege (tidligere kalt turnuslege) og 3 medarbeidere.

Vi har plass til 6000 pasienter på våre lister.

Vårt mål er at våre pasienter skal få hjelp av oss i vår åpningstid.

Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Vi har derfor tatt i bruk digital dialog, en tjeneste på helsenorge.no. Logg inn på  www.helsenorge.no/kontaktfastlegen. Her kan du bestille  time og resepter, samt spørre om enkle administrative ting eller starte e-konsultasjon med fastlege (koster vanlig egenandel samtfakturagebyr).  I en overgangsperiode vil vi også bruke helserespons og pasientpost.

 Aktuelt

Vi trenger alle våre pasienters hjelp for å hindre smitte på Kokstad medisinske senter.

20. april 2020

Dersom du kan være smittet ELLER er i karantene/risiko for smitte ELLER har luftveissymptomer:  Ikke møt opp på legekontoret, kontakt oss via helsenorge.no, helserespons eller telefon 55117810

Vask hender eller bruk håndsprit før og etter besøket hos oss.

Berør så lite som mulig når du er hos oss.

Kun den som har time (og eventuelt en forelder eller nødvendig ledsager) blir med inn i legekontorets lokaler.

Hold avstand til andre som anbefalt. (ved helsehjelp/kontakt med helsepersonell er dette selvsagt ikke alltid mulig) Det er lov å vente i bilen, si fra i luken eller ved timebestilling, så ringer vi når det er din tur.

Vårt mål er at det skal være trygt å komme til oss, og at våre pasienter skal få nødvendig helsehjelp. Vi ønsker å sørge for at våre pasienter som har kronisk sykdom skal få den oppfølgingen og hjelpen de trenger.

Nyttig nettside dersom du trenger råd angående korona

18. mars 2020

https://koronasjekk.no/

Rådene blir tilpasset deg og din situasjon, og skal være oppdatert med Folkehelseinstituttets til enhver tid gjeldende anbefalinger.

covid19/telefon

13. mars 2020

Vi har stor pågang på telefon og klarer ikke å svare alle. Prøv gjerne å finne svar på www.helsenorge.no eller www.bergenkommune.no før du ringer. Vi kan med fordel kontaktes via helsenorge, bruk e-konsultasjon dersom lege må svare. Alle med symptomer på luftveisinfeksjon (feber, hoste, sår hals, tungpust) som vil ha legetime MÅ ta kontakt på telefon, helsenorge eller helserespons før personlig oppmøte.